- Sangue di Giuda D.O.C.
- Rosso Cornaiolo 1,5 lt
- Chardonnay delle Venezie I.G.T.
- Lambrusco Rosso di Modena
- Moscato I.G.T.
- Nero d'Avola Sicilia IGT Terre Siciliane bgb 5 lt
- Redoro 100% Italiano 1 lt
- Nonno Dolce Rosso Frizzante
- Bianco del Veneto IGT La Corte
- Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. bgb 5 lt
- Chardonnay frizzante sparkling
- Merlot Veneto I.G.T. bgb 5 lt
Raboso 1,5 lt
Opis
Raboso Veneto
Tereny uprawy: okres Wenecja i Treviso Rodzaj gleby: wzgórza Weneto Technika produkcji: Winifikacja: typowa jak przy winach czerwonych z użyciem wyselekcjonowanych drożdży i kontrolowaną temperaturą fermentacji. Dojrzewanie: w zbiornikach stalowych Charakterystyka: Kolor: czerwony, rubinowy Bukiet: intensywnie owocowy, z delikatną nutą drożdży Smak: lekko garbnikowe, dobry wywazony smak Propozycje gastronomiczne: doskonały do wedlin dojrzewających, mięs gotowanych, makaronów, risotto